Sinds 1986 83% dezelfde dag verholpen Budgetteerbare oplossingen!

Managed VoIP

Managed VoIP

Spraak en data raken elkaar steeds meer. Spraak bevindt zich tegenwoordig in veel gevallen op Servers in een datacenter. VoIP verkeer is daarnaast wat meer foutgevoelig dan het standaard netwerkverkeer. Echter gaan beiden in veel gevallen over dezelfde infrastructuur. Becs IT Services is bij uitstek de juiste partij om dit in goede banen te leiden en te beheren, middels onze Becs Managed VoIP. Eén aanspreekpunt voor al uw IT en Telefonievragen!

Wij bieden een stabiel, flexibel en transparant VoIP platform wat ons in staat stelt een zeer betrouwbare dienst aan te bieden aan de eindgebruikers. U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand zonder hoge éénmalige investeringen, waarmee de volledige functionaliteit van Becs Managed VoIP tot uw beschikking komt.

Wanneer u wilt uitbreiden weet u van tevoren waar u aan toe bent: u betaalt simpelweg hetzelfde bedrag per extra medewerker per maand bij.

Met Becs Managed VoIP krijgt u de beschikking over een hoogwaardige en efficiënte telefonieoplossing die voorziet in de door u gestelde wensen en eisen. Zo is deze simpel in gebruik en hebben gebruikers de beschikking over een uitgebreid pallet aan mogelijkheden. Thuiswerken en evengoed telefonisch bereikbaar zijn behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden, evenals het koppelen met diverse CRM pakketten. Daarnaast is de Becs Managed VoIP oplossing volledig transparant en maandelijks opzegbaar.

Vast bedrag per maand.

Managed VoIP tegen een vast bedrag per maand per gebruiker. Het afkopen van de telefoonkosten is uiteraard ook mogelijk. Hierdoor weet u van te voren wat u kwijt bent aan de totale telefoonkosten. Transparant en budgetteerbaar!

IT Beheer door Becs

  • Kennis en kwaliteit, sinds 1986
  • Maandelijks opzegbaar!
  • 83% incidenten, zelfde dag verholpen
  • Garanties en afspraken in een SLA
  • Ondersteuning door onze supportdesk
  • Maandelijkse rapportages
  • Vaste teams

goede ervaringen it bedrijf becs

Wenst u meer informatie of advies?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

Sander Verheijen

Senior IT Adviseur

0495 – 456420

Stuur een e-mail

Referenties

“IT is voor ons ontzettend belangrijk”

Ben Keulen,
Vestigingsmanager, Keulen Vleeswaren