Sinds 1986 83% dezelfde dag verholpen Budgetteerbare oplossingen!

Proactief Beheer

Proactief beheer

Preventief systeembeheer en proactieve netwerkmonitoring zorgen ervoor dat eventuele issues binnen uw ICT omgeving in een vroegtijdig stadium door ons worden opgemerkt. Door onze slimme tools kunnen we snel en efficiënt reageren en ervoor zorgen dat eventuele overlast voor u zo minimaal mogelijk is. Doordat we vaak niet op locatie hoeven te komen is een mogelijke calamiteit ook eerder opgelost. In sommige gevallen zo snel, dat u niet zult merken dat er een überhaupt een calamiteit was. Dit werkt in de meeste gevallen ook een stuk sneller dan wanneer wij op locatie dienen te komen.

Middels preventief beheer, zorgen wij dat – al dan niet buiten kantoortijd – de updates op uw kritieke IT infrastructuur worden geïnstalleerd en dat onze health checks uitgevoerd worden. Door onze slimme managed services te combineren, met preventief beheer en proactieve netwerkmonitoring, kunnen we mogelijke downtime tot het minimum beperken en zelfs uitsluiten. Uw IT omgeving wordt door ons volledig inzichtelijk gemaakt en gedocumenteerd, waardoor onze engineers snel tot de kern van een eventueel probleem kunnen komen.

Vast bedrag per maand.

Preventief beheer en proactieve netwerkmonitoring zijn een vast onderdeel van onze beheerafspraken. Tegen een vast bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

IT Beheer door Becs

  • Kennis en kwaliteit, sinds 1986
  • Maandelijks opzegbaar!
  • 83% incidenten, zelfde dag verholpen
  • Garanties en afspraken in een SLA
  • Ondersteuning door onze supportdesk
  • Maandelijkse rapportages
  • Vaste teams

goede ervaringen it bedrijf becs

Wenst u meer informatie of advies?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

Joey Timmermans

General manager

0495 – 456420

Stuur een e-mail