Sinds 1986 83% dezelfde dag verholpen Budgetteerbare oplossingen!

Becs. Altijd dichtbij!

Met ons kantoor in Weert en in Maastricht-Airport zijn wij
in Limburg en Zuidoost-Brabant altijd dichtbij.

Ons team

Onze kernwaardes

Becs IT Services is een service gerichte IT-dienstverlener. Wij zijn betrokken bij onze klanten en proberen steeds met onze klanten mee te denken. U mag van ons verwachten dat wij een onafhankelijk en passend advies geven en dat wij de kwaliteit leveren die u in staat stelt uw onderneming succesvol te laten groeien. Dit alles voor een langdurige relatie. Betrouwbaarheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel naar onze medewerkers als naar onze zeer gewaardeerde klanten. Continuïteit en dienstbaarheid, maar altijd dichtbij!

Onze geschiedenis

Becs IT Services is in 1986 begonnen als B.E.C.S en is daarmee een vertrouwde naam in de regio midden Limburg.

Van een bedrijf dat voornamelijk aan particulieren en klein zakelijke klanten computers en randapparatuur leverde zijn we uitgegroeid tot de marktspeler die we nu zijn: een zakelijke dienstverlener met meerdere filialen en een grote zakelijke klantengroep in Zuidoost Nederland.

M.V.O.

Wij ondernemen per definitie met de inachtneming van onze mensen, onze omgeving en onze continuïteit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons daarom hoog in het vaandel. We proberen onze leefomgeving zoveel mogelijk te ontlasten. Hiervoor hebben we ons wagenpark voornamelijk uitgerust met milieu vriendelijke hybride auto’s en worden oude metalen volledig gerecycled. Daarnaast hebben we aandacht voor onze medemens die een eerlijke kans verdient. Hiervoor ondersteunen we maatschappelijke projecten en zijn we al meer dan 25 jaar een erkend leerbedrijf. We zijn al vele jaren trouwe sponsor van vele verenigingen en maatschappelijke initiatieven. Becs IT Services is partner van Konnekt ‘os (Het MVO van de Risse Groep te Weert).

mvo it becs weert

Ons laatste nieuws