Sinds 1986 83% dezelfde dag verholpen Budgetteerbare oplossingen!

Becs. Altijd dichtbij!

Met onze kantoren in Weert en Maastricht-Airport zijn wij
in Limburg en Zuidoost-Brabant altijd dichtbij.

Ons team

Onze kernwaardes

Becs IT Services is een servicegerichte IT-dienstverlener. Betrouwbaarheid en betrokkenheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel, zowel naar onze medewerkers als naar onze zeer gewaardeerde klanten. Dit zorgt er daarom voor dat wij altijd betrokken zijn bij onze klanten en steeds proberen met hen mee te denken. U mag van ons verwachten dat wij een onafhankelijk en passend advies geven en dat wij dus de kwaliteit leveren die u in staat stelt uw onderneming succesvol te laten groeien. Dit alles voor een langdurige relatie. Kortom, continuïteit en dienstbaarheid; altijd dichtbij!

Onze geschiedenis

Becs IT Services is in 1986 begonnen als B.E.C.S en is daarmee een vertrouwde naam in de regio midden-Limburg.

We zijn gestart als een bedrijf dat voornamelijk aan particulieren en klein zakelijke klanten computers en randapparatuur leverde. Van hieruit zijn we uitgegroeid tot de marktspeler die we nu zijn: een zakelijke dienstverlener met meerdere filialen en een grote, zakelijke klantengroep in Zuidoost-Nederland.

Klik hier voor de volledige historie!

M.V.O.

Wij ondernemen per definitie met de inachtneming van onze mensen, onze omgeving en onze continuïteit. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij ons daarom hoog in het vaandel. We proberen onze leefomgeving zoveel mogelijk te ontlasten. Hiervoor hebben we ons wagenpark voornamelijk uitgerust met milieuvriendelijke hybride auto’s en oude metalen worden volledig gerecycled. Daarnaast zijn wij erg betrokken met de maatschappij en geven we onze medemens graag een eerlijke kans. Zo ondersteunen wij graag maatschappelijke projecten en zijn we al meer dan 25 jaar een erkend leerbedrijf. We zijn tevens al vele jaren trouwe sponsor van vele verenigingen en maatschappelijke initiatieven. Becs IT Services is ook partner van Konnekt ‘os (het MVO van de Risse Groep te Weert).

mvo it becs weert

Ons laatste nieuws