Sinds 1986 83% dezelfde dag verholpen Budgetteerbare oplossingen!

Aanmeldformulier Becs Borrel

De Becs Borrel – 26 oktober 2023

Bij Becs als een IT dienstverlener staan termen als Connect(ing) & Network(ing) iedere dag opnieuw centraal. Wij ondersteunen immers organisatie in heel Zuid Nederland om verbonden te blijven en (digitaal) te werken. Maar wij nemen deze woorden graag ook letterlijk en we willen niets liever dan onze relaties samenbrengen en laten netwerken.

Dit doen we wel het liefste op een manier die bij ons past: laagdrempelig, gezellig, met humor maar bovenal met inhoud. Hiervoor organiseren wij 26 oktober a.s. onze eerste Becs Borrel. De Becs borrel is een laagdrempelig samenzijn waarop ondernemers en IT verantwoordelijken onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar en enkele specialisten kunnen spreken. Zeg nu zelf: de beste gesprekken voer je nu toch eenmaal in de kroeg..?

Thema

We kiezen hierbij altijd voor één bepaald thema zodat we ook zorgen dat er specialisten bij de borrel zijn. Deze eerste borrel heeft als thema “security” en er zullen een groot aantal andere ondernemers aanwezig zijn die meer willen weten over dit onderwerp, ethical hackers, adviseurs van Expertisecentrum Cyberweerbaarheid, specialisten die meer over de ondersteuning van het ministerie kunnen vertellen én natuurlijk onze eigen Becs cyberspecialisten die meer weten over de diensten en ondersteuning die wij kunnen bieden.

“Ben jij er bij? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier”

Wat: De Becs borrel
Voor wie: voor iedereen die van gezelligheid én inhoud houdt
Wanneer: 26 oktober 2023
Waar: Proeflokaal Weert
Hoe laat: 16.30 tot 19.00

INSCHRIJVING GESLOTEN